Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pizzabar Cassanova har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pizzabar Cassanova i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte casanovapizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Pizzabar Cassanova påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pizzabar Cassanova forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Pizzabar Cassanova eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pizzabar Cassanova kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pizzabar Cassanova påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Virkelig god pizza og verdens sødeste personale - helt klart det bedste pizzeria i Aarhus 😍
Skrevet af: Laura Møller-Hansen   |   
søndag, 23 januar 2022 kl. 17:58
_____ _____
Skrevet af: Teddy   |   
mandag, 6 december 2021 kl. 01:03
how can i get cheap zofran without dr prescription
Skrevet af: Dewayne   |   
søndag, 3 oktober 2021 kl. 05:18
Vi er så heldige at bo op af Casanova pizza og det er en helt igennem fantastisk oplevelse. Aarhus' suverænt bedst pizza!
Skrevet af: Søren Kjelstrup   |   
onsdag, 10 juni 2020 kl. 17:27
Virkelig lækre italienske pizzaer! Tynde, sprøde og kvalitets fyld og topping. Klart et af de bedste i Århus.
Skrevet af: E. Johansen   |   
tirsdag, 11 juli 2017 kl. 18:59
Bedste deep pan i Århus ! Og måske dk.. kan kun tage hatten af for det 👍🏼
Skrevet af: Peter   |   
fredag, 27 januar 2017 kl. 17:33
Den bedste deep pan pizza i byen
Skrevet af: Kenneth   |   
torsdag, 20 marts 2014 kl. 19:05